De Ondernemers Vlieger®

Hieronder vind je meer uitleg over de Ondernemers Vlieger. Deze pagina bestaat uit:

 • Aanbevelingen en referenties
 • Wat zijn de voordelen van de Ondernemers Vlieger?
 • Wat zijn de vragen van ondernemers?
 • Voor wie zijn mijn diensten?
 • Voor wie is dit niet bedoeld?
 • Waarom heb ik de Ondernemers Vlieger ontwikkeld?
 • Waarom ben ik de juiste persoon?
 • Wat zijn je garanties?
 • Q&A

 

AANBEVELINGEN:

Er zijn weinig boeken over ondernemerschap die de bedrijfseconomische en bedrijfskundige perspectieven combineren met een kijk op ondernemers die hun droom realiseren en bijdragen aan behoeften van anderen. Dit boek combineert een kijk op de mens als ondernemer met een bedrijfsmatige kijk op de onderneming. Vanuit de praktijk heeft Owen een bruikbaar en handzaam boek geschreven waarin de mens als ondernemer centraal staat. Vanuit de ondernemersvlieger worden ondernemende mensen uitgenodigd om te gaan spelen, ideeën uit te proberen, inzichten op te doen en je eigen kracht te ervaren. Dat maakt het boek waardevol voor mensen die al ondernemer zijn en hen die dat willen worden.

– Jaap Boonstra, Hoogleraar Organisatiedynamiek, Esade Business School – Barcelona, Change Consultant

 

 “Dit model heeft de kracht van eenvoud en kan een mooie gesprekstool met ondernemers zijn”.

Jacqueline Zuidweg, directeur Schuldhulpverlening, zakenvrouw van het jaar 2012

Ondernemen kun je of kun je niet. Je kunt er wel beter in worden. Om succesvol te zijn moet de visie vanuit je hart komen met het juiste gevoel. Dan is het geen werk meer, maar deel van je leven. Ik ga lachend de wereld rond en geniet van alles dat ik doe.Met dit mooie boek (titel) van Owen de Vries heb je een goede handleiding om de verschillende facetten van het ondernemen onder de knie te krijgen. Ook zul je dingen van andere ondernemers in jezelf herkennen en dat kan de juiste richting geven aan de weg die je bent ingeslagen.

– Aad Ouborg

 

“Vanuit de ondernemersvlieger krijg je een helder, praktisch overzicht over het hele speelveld van ondernemerschap. Zo houd je het oog op de bal: het scheppen van waarde voor mens en samenleving.” 

Lans Bovenberg,  Professor of Economics, Tilburg University, winnaar Spinozaprijs

 

“Lean”

Erik Boer, directeur Amsterdam Center of Entrepreneurship

 

Ondernemers kunnen m.b.v. de tool op eenvoudige manier de keten waarin ze zitten toetsen op duurzaamheid. Voor het onderwijs is deze tool interessant en bruikbaar voor docenten  omdat de tool makkelijk te bevatten is voor student en goed aansluit bij hun persoonlijke belevingswereld. Hierdoor ontstaan levendige discussies en debatten over duurzaamheid in de praktijk.  De tool roept een belangrijke vraag op: Welke duurzame keuzes maak ik ondanks de bijbehorende dilemma’s? 

Marjan Minnesma, directeur Stichting Urgenda, spreker Duurzame Troonrede.

 

“De ondernemersvlieger is in al zijn eenvoud een super krachtig hulpmiddel voor het MKB of voor consultants in dit segment.’

Arnold van der Leden, KEI Consultancy, General Manager House of DJ’s

 

“De meerwaarde van het model zit in het openen van de ruimte waardoor je de kennis en het verhaal er achter spelenderwijs kunt doorvoeren!”. Het is prima op een visuele manier gebracht en is zeer geschikt voor consultancy in het MKB. Ondernemers zijn beelddenkers en zij kunnen hier goed mee werken. De vlieger maakt alles zeer goed tastbaar. Accountantsbureaus kunnen dit model gebruiken voor onderscheidend vermogen.

Henk Kievit, director Entrepreneurship, Nyenrode Business Universiteit

 

“De ondernemersvlieger is ontworpen vanuit de mens en dus de ondernemer in het midden. Dat is prachtig! Dit sluit aan op toekomstige ontwikkelingen waarbij de mens steeds centraler gaat staan in plaats van efficiency, effectiviteit etc. Het model geeft op een pragmatische wijze aan hoe het ondernemersteam de zeven componenten uit het model, Mens, Vraag, Aanbod, Proces, Omzet, Kosten en Winst in balans weet te houden.”

– Marijn Mulders, Ondernemer, hoofddocent Avans Hogeschool, auteur van boek Business- & Managementmodellen, Noordhoff uitgevers.

 

Een intuïtief, laagdrempelig frame / hulpmiddel voor economie onderwijs. Een vereenvoudiging van Business Model Canvas.

 – Sjoerd van Dommelen Economische Zaken, Den Haag

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE ONDERNEMERS VLIEGER?

 “Ik ben blij dat ik de Ondernemers Vlieger heb toegepast”. Ik hoop niet dat je dit denkt op je 80e verjaardag. Wel dat je denkt en voelt; “Ik heb het goed gehad, met fijne lieve mensen om me heen, mooie dingen gezien, een goede bijdrage kunnen leveren aan mijn wereld en leuke initiatieven genomen waaronder het leiden van mijn eigen bedrijf. Dat maakt me blij, trots en gaf me voldoening“

Arnold van der Leden: Ondernemer en salestraininer:

“De Ondernemers Vlieger is het businessplan in één overzichtelijk plaatje. Dit is de paraplu waar de ondernemerspraktijk onder te vangen is.”

Met de Ondernemers Vlieger zet jij het fundament van je bedrijf stevig neer waardoor je een solide bedrijf hebt dat in staat is om klanten en mensen in je omgeving blij te maken. Met de Ondernemers Vlieger heb je

 • Overzicht op waar je resultaten kunt behalen in termen van People, Planet en Profit.
 • Een robuust fundament voor je onderneming waar je altijd op kunt terugvallen, voor nu en later.
 • concreet grip op je onderneming zowel bij de start als bij veranderingen.
 • de Weg van Wens naar Winst glashelder voor ogen
 • onderscheidend vermogen waardoor je commerciële slagkracht vergroot.
Peter Princen: Business Coach en directeur Stichting Bovo, een erkend leerbedrijf:

“De Ondernemers Vlieger geeft overzicht aan ondernemers over ondernemen. Het is direct toepasbaar.”

 

WAT ZIJN DE VRAGEN VAN ONDERNEMERS?

Als er een groep is met veel vragen dan zijn het ondernemers. In tegenstelling tot mensen in loondienst is ondersnemerschap geen netjes afgebakend gebied met een functie- en competentieprofiel. Ondernemers zijn duizendpoten die 1001 dingen moeten weten en doen. Een greep uit de vragen van ondernemers:

 • Ben ik wel een ondernemer?
 • Wat ga ik aanbieden uit de vele ideeën die ik heb?
 • Hoe bewerk ik de markt?
 • Hoe werkt het binnenhalen en behouden van klanten?
 • Wat zijn de succes- en faalfactoren van bedrijven?
 • Hoe maak ik afspraken met de leveranciers?
 • Hoe zet ik mijn organisatie op?
 • Hoe ga ik om met met mijn bank?

Als huidig ondernemer en voormalig bankier heb ik vele honderden ondernemers gesproken en hun bedrijven – van ZZP, MKB tot grootbedrijven – geanalyseerd en geadviseerd. Zowel in hele goede (veel winst, groei, tevreden personeel) als in hele slechte (arbeidsongeschiktheid, overlijden, faillissement, fraude) tijden. In de achtbaan van het ondernemerschap is het belangrijk om het overzicht te houden en de prioriteiten te blijven stellen.

Freek Kraus: Marketeer / marktonderzoeker en Business Coach in Breda.

“De Ondernemers Vlieger is een praktisch model voor ondernemers: laagdrempelig en makkelijk te begrijpen. Je kunt het gebruiken als uitgangspunt voor businessplannen”.

Bij ondernemen komt dus veel kijken. Het is geen wonder dat de meerderheid het niet redt binnen 5 jaar. Dat is een pijnlijke realiteit en teleurstellend. Zoveel enthousiasme en energie heb ik verloren zien gaan doordat ondernemers onvoldoende waren voorbereid, de samenhang bij het ondernemen niet zagen, geen idee hadden welke stappen ze moesten nemen of geen focus konden aanbrengen. Zo jammer, want de start van je onderneming is heel belangrijk. Als je dat goed aanpakt, legt dat de basis voor een succesvol bedrijf.

Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van het jaar 2012:

“De Ondernemers Vlieger heeft de kracht van eenvoud.”

Al mijn ervaring en kennis met ondernemers, mijn financiële kennis en mijn eigen ervaring als ondernemer heb ik gebundeld in de Ondernemers Vlieger.

 VOOR WIE ZIJN MIJN DIENSTEN?

De Ondernemers Vlieger Is een programma waarin ik je stap voor stap help bij de start of verandering van je onderneming. De leermethode is “Learning by doing”. Uit onderzoek blijkt dat dit het beste werkt. Dit is dan ook het uitgangspunt van mijn diensten. De Ondernemers Vlieger is vergelijkbaar met Google maps; je krijgt een plattegrond zodat je kunt bepalen waar je staat en waar je naar toe wilt met je onderneming. Ik zet jou met deze plattegrond, de Ondernemers Vlieger, achter de tekentafel zodat het helemaal jouw eigen bedrijf wordt. Jij bent tenslotte je bedrijf, jij bent het gezicht van je bedrijf. Ik help jou en je onderneming bij twee belangrijke momenten t.w. bij de start en bij verandering. Daarvoor heb Ik twee programma’s:

 1. De Ondernemers Vlieger voor (door)startende ondernemingen. Hierbij help ik je in de voorbereiding naar de start van je bedrijf. Een goede voorbereiding is een must. Anders is succes bij voorbaat uitgesloten. Voorbereiden kan op verschillende manieren:
 • Workshops en trainingen voor starters (klik hier)
 • Persoonlijke startersbegeleiding (klik hier)
 1. De Ondernemers Vlieger voor ondernemingen die willen veranderen.
 • Workshops en trainingen voor bestaande bedrijven
 • Persoonlijk maatwerk in de vorm van 1 op 1 bedrijfsadvies

Na zo’n programma heb jij het fundament voor ondernemen. Daarna is het aan jou en hoop ik dat ik je nog lang mag volgen.

Voor wie is de Ondernemers Vlieger geschikt?

 • (Door)startende ondernemers (0 – 3 jaar)
 • Bestaande bedrijven die hun koers willen veranderen, voor groei of aanpassing

Voor wie is Ondernemers Vlieger nog meer interessant?

 • De financiële sector w.o. Accountants, bankiers en verzekeraars. 
 • Onderwijs en hun studenten, wellicht de ondernemers in spé. 
 •  

VOOR WIE IS DIT NIET BEDOELD?

Ik heb veel ondernemers ontmoet en van de meeste kreeg ik energie vanwege hun ideeën, hun bevlogenheid, hun ambitie, hun creativiteit, hun levenslust en hun verhalen. Zij wilden er echt iets van maken. Zij gingen er voor. Ik vond het altijd leuk om hen te bezoeken. Ik was ook jaloers op hun levensstijl en hun vrijheid. Maar ik kwam ook mensen tegen die het wel geloofden, hun tijd uitzaten, niets wilden aannemen, hobbyisten en alleen doen wat nodig is, laat staan een extra stap zetten. Die wil ik niet helpen. Ik wil resultaten zien bij mijn klanten. Ik wil blij worden van mijn klanten die tijd, energie en aandacht willen besteden aan hun onderneming, die echt hun levenswerk willen neerzetten.

Linda Pijpers, partner Claassen, Moolenbeek & Partners:

“De Ondernemers Vlieger geeft inzicht en is zeer goed te gebruiken als onderdeel van startersbegeleiding”

 

WAAROM HEB IK DIT PROGRAMMA ONTWIKKELD?

Ik denk dat Ondernemerschap de norm wordt in alle opzichten in de maatschappij. Voor iedereen, ook voor werknemers, ambtenaren en vrijwilligers.

Ik zie dat bedrijven platter worden en werken met een vaste kleine kern ondernemende werknemers en grote flexibele schil van ondernemers. Dit komt ook door de knellende regelgeving waardoor de risico’s te groot zijn voor bedrijven. Minder mensen blijven daardoor in loondienst en zijn wel of niet gedwongen tot het ondernemerschap. Het gevolg van meer ondernemers is meer concurrentie. Je zult je als ondernemer goed moeten onderscheiden en een grote mate van flexibiliteit en professionaliteit laten zien.

Een ander fenomeen is dat de overheid en grote bedrijven zich terugtrekken uit het sociale domein. Op vele terreinen zie ik inkrimping (politie, de zorg, banken, kerken, postkantoren, winkelketens). Dat betekent dat het steeds meer op jezelf aan komt. De risico’s en de verantwoordelijkheid komen meer bij burgers en ondernemers te liggen. Daarbij is het duidelijk dat de veranderingen steeds sneller gaan en je sneller zult moeten aanpassen aan de vraag van de klant.

De bovenstaande ontwikkelingen in de maatschappij vragen om ondernemerschap van iedereen. Met een goed fundament en actief ondernemerschap geef je leiding aan jouw leven en realiseer je je wensen, dromen en idealen.

WAAROM BEN IK DE JUISTE PERSOON?

Ik ben de uitvinder van De Ondernemers Vlieger. Als voormalig bankier en huidig bedrijfsadviseur heb ik vele honderden ondernemers gesproken en hun bedrijven – van ZZP, MKB tot grootbedrijven – geanalyseerd en geadviseerd. Zowel in hele goede als in hele slechte tijden. Daarnaast heb ik vele studies gevolgd, op financieel maar ook niet-financieel gebied. De best practices en meest bruikbare theoriën en modellen brachten mij er toe om een basismodel voor ondernemers en hun onderneming te creëren in de vorm van de Ondernemers Vlieger. Dit heb ik in mijn nieuwste boek “Overzicht Op Ondernemerschap” beschreven. Belangrijkste is dat je er meteen mee aan de slag kunt om je onderneming concreet vorm te geven. Zien is doen.

Er zijn twee programma’s:

 1. De Ondernemers Vlieger voor de (door)startende ondernemer:

Dit programma bestaat uit 10 intensieve avonden waarin je alle facetten van het ondernemen leert. Je gaat aan de slag met jouw bedrijf. Je krijgt een uitgebreide werkmap, veel feedback en tips van mij en je wisselt ervaringen met mede-cursisten. Ik beloof je dat je van deze investering de rest van je leven plezier hebt. En het mooie is; het kost je maar €995,=.

 

 1. De Ondernemers Vlieger bij verandering en groei.

Deze module bestaat uit 7 intensieve avonden waarin je alle facetten van het veranderen van je onderneming leert. Je gaat aan de slag met jouw specifieke bedrijf. Je krijgt een werkmap, veel feedback en tips van mij en je wisselt ervaringen met mede-cursisten. Ik beloof je dat je van deze investering de rest van je leven plezier hebt. Na dit programma weet je precies wat je moet doen om te veranderen en om er een succes van te maken.En het mooie is; het kost je maar €1.500,=

Ton Rodenburg, Directeur bij ARA, Marketingbureau, Rotterdam.

“De Ondernemers Vlieger is een klantgericht model”.

Ik weet zeker dat je levenslang van deze programma’s plezier hebt. Het zou toch jammer zijn om langer bezig te zijn met het vinden van de juiste informatie voor het starten of veranderen van je onderneming? Dat kost je tijd, geld en energie. Zaken die je meteen in je bedrijf wilt stoppen. Gewoon rechtstreeks, eenvoudig de essentie van ondernemen leren zonder omwegen, valkuilen en dure advieskosten.

WAT ZIJN DE GARANTIES?

Je krijgt van mij levenslange garantie omdat ik in mijn methode geloof. Waarom?

Omdat het uit de ondernemerspraktijk is ontstaan.

Omdat het laagdrempelig is zonder complexe theorie.

Omdat het al is getoetst en gebruikt.

Omdat je er, en dat is het belangrijkste, meteen mee aan de slag kunt.

 

Bij iedere start of verandering in je onderneming kun je de Ondernemers Vlieger gebruiken als uitgangspunt.

Zodat je overzicht houdt.

Zodat je focus houdt.

Zodat je weet wat je moet gaan doen.

 

En als het niet voor je werkt dan hoor ik graag waarom niet en krijg je je geld gewoon terug. De methode is intussen al getest bij ondernemers die werkten met de Ondernemers Vlieger. Zij waren enthousiast en hebben er mooie resultaten mee behaald. Ik kreeg positieve feedback (Zie de testimonials). Ook zijn er al trainingen gegeven aan de hand van De Ondernemers Vlieger.

Als je overtuigd bent laat het me dan weten en neem contact met mij op. Dan kunnen we een intake doen. Als je nog vragen hebt schroom niet om mij te bellen.

 

Q&A

 1. Waarvoor is de Ondernemers Vlieger bedoeld en waarom is die belangrijk?
 2. Wat zijn de voordelen voor MKB ondernemers?
 3. Wat zijn de voordelen voor bankiers en verzekeraars?
 4. Wat zijn de voordelen voor onderwijs en studenten?
 5. Waarom heet dit model De Ondernemers Vlieger?
 6. Hoe is het model ontstaan?
 7. Hoe werkt de Ondernemers Vlieger?
 8. Wie is de bedenker van de Ondernemers Vlieger?
 9. Er zijn al zoveel programma’s voor ondernemers. Waarin verschilt De Ondernemers Vlieger met andere modellen?

Als je andere vragen hebt neem dan CONTACT met me op.

Q&A:

 1. Waar is de Ondernemers Vlieger voor bedoeld en waarom is die belangrijk?

De Ondernemers Vlieger is een model. Dat geeft jou het fundament voor jouw onderneming. Het geeft de essentie en de samenhang van ondernemen weer. Je kunt het vergelijken met een plattegrond dat overzicht geeft en de weg toont waar je naar toe wilt.

 

Het model dient als uitgangspunt voor ondernemers, klein of groot, en geeft de hoofdlijnen weer van de dynamiek van het ondernemen. Het is eenvoudig, laagdrempelig en kan daardoor makkelijk landen. Nog belangrijker is dat je het meteen kan gebruiken voor jouw specifieke onderneming om in actie te komen. Ook de kern van dit model is meteen duidelijk; het gaat uit van het hart en de kracht van de ondernemer. Daarna is ook meteen helder dat de focus op de vraag (rood gearceerd) gericht moet zijn. Dit kan gaan over de behoefte van de zakelijke (B2B) of particuliere (B2C) klant of breder, de behoefte van de maatschappij of die van de natuur. Dit is een klantgericht model.

 

 1. Wat zijn de voordelen van de Ondernemers Vlieger voor MKB ondernemers?
 • Je krijgt de essentie van ondernemen in beeld als een plattegrond.
 • Je krijgt zicht op de dynamiek van ondernemen en op De Weg van Wens naar Winst.
 • Je krijgt een methode aangereikt die praktijk en theorie verbindt. Je ziet de samenhang en dynamiek tussen de verschillende onderdelen van ondernemen;
 • De Ondernemers Vlieger dwingt jou tot klantgericht handelen en jouw klant centraal te zetten.
 • Met behulp van de Ondernemers Vlieger werk je aan onderscheidend vermogen, een essentieel punt om de concurrentie tegen te gaan.
 • Met de Ondernemers Vlieger breng je de risico’s en valkuilen van je onderneming op een logische manier in kaart zodat je altijd kunt ingrijpen als het niet goed gaat.
 • De Ondernemers Vlieger is eenvoudig te begrijpen en meteen te gebruiken. Geen moeilijke theorie.
 • Je wordt aangezet tot concrete actie en verandering.
 • Met de Business Vlieger schrijf jij je businessplan.
 • Je wordt een betere luisteraar, een goede gesprekspartner.

 

 1. Wat zijn de voordelen voor bankiers en verzekeraars? 
 • Je kunt een goede commerciële analyse maken. Je ziet de huidige maar ook toekomstige commerciële kansen. Het nadeel van de huidige verkooptrainingen is dat ze niet zijn afgestemd op de leefwereld van bankiers, verzekeraars en hun klanten. Er ontbreken drie essentiële onderdelen. De huidige trainingen zijn te generiek en niet branchespecifiek.
 • Je maakt betere risico analyses.
 • Je maakt betere duurzaamheidsanalyses.
 • Je bent een betere gesprekspartner. Als betere luisteraar begrijp je de klant beter. Met de Business Vlieger heb je meteen een gesprekstool met klant in handen. Je bent een goede spiegel en adviseur.
 • Je hebt sneller en beter begrip van een onderneming en zijn markt.
 • Je schrijft betere krediet / verzekeringsvoorstellen De huidige voorstellen werken volgens een format die belangrijke lacunes bevatten.
 • Na de financiële crisis heb je nu zicht op de weg naar klanttevredenheid en vertrouwen. Het model is vraag/klantgericht.
 • Het is makkelijk in te passen in het curriculum van bank.

 

 1. Wat zijn de voordelen voor onderwijs en studenten? 
 • Het model staat boven de huidige aangeboden leerstof. Studenten zien de samenhang tussen de vele en verschillende vakken en opleidingen die ze krijgen. De vele vakken, theorieën en modellen kun je in dit model hangen of “plotten” zoals iemand een keer zei.
 • Als studenten ondernemer willen worden kunnen ze in een vroeg stadium al nagaan welke theorieën interessant zijn voor hun latere onderneming en deze toevoegen aan hun Ondernemers Vlieger.
 • We gebruiken veel referentiekaders; tijd, plaats, taal, cijfers om te communiceren. Met dit model introducer ik een nieuw mentaal en duurzaam referentiekader als uitgangspunt voor onderwijs.
 • Onderwijs krijgt een uitgangspunt waar je praktijk en theorie aan kunt ophangen en laten samengaan. We moeten weg van het versnipperde silodenken binnen het onderwijs maar gaan handelen vanuit een integraal perspectief.
 • De Ondernemers Vlieger heeft visuele kracht waardoor de stof beter blijft hangen. Je kunt het als een goede gesprekstool, een praatplaat gebruiken. “Bij ieder praatje hoort een goed plaatje” zei een klant eens tegen mij.
 • Je hoeft niet veel te veranderen aan het huidige opleidingenpallet. Alleen anders ordenen.
 • Onderwijs kan de ommezwaai maken van aanbodgericht naar vraaggericht.

 

 1. Waarom heet dit model De Ondernemers Vlieger?

De vorm deed mij denken aan een vlieger, een Deltavlieger. Ondernemers krijgen een helicopterview op de belangrijkste delen van het ondernemen en de dynamiek daarvan. Zij zullen de touwtjes van de vlieger in handen moeten nemen en sturen op de (tegen)wind die zij tegenkomen.

Het is de wind die de vlieger doet stijgen. Niet windstilte.

 1. Hoe is het model ontstaan?

Dit model is ontstaan uit mijn eigen bankpraktijk en de grote verscheidenheid aan bankstudies. De voorganger van dit model heb ik ontwikkeld voor banken en is beschreven in mijn boek “Heartful Banking”. Daarna heb ik hulp gehad van marketeers.

 1. Hoe werkt de Ondernemers Vlieger?

Het concept is vergelijkbaar met de plattegrond van Google Maps. Je krijgt een overzichtskaart met een 7-tal samenhangende kernthema’s. Vanuit deze plattegrond ga je de Weg van Wens naar Winst uitstippelen.

 1. Wie is de bedenker van de Ondernemers Vlieger?

Mijn naam is Owen de Vries. Ik ben bedrijfsadviseur, heb ruim 20 jaar bij ABN AMRO bank gewerkt, een boek over bankieren – Heartful Banking – geschreven en veel financiële zaken gedaan met ondernemers, zowel in goede als slechte tijden. De Vlieger heeft door zijn eenvoud en logica ondernemers geholpen om hun onderneming en hun omgeving beter te begrijpen. 

 

Vliegeren is een plezierig spel van evenwicht van twee krachten: jouw kracht en die van je omgeving. Vliegeren gaat over vrijheid. Jij kunt zelf spelen, sturen, stoeien met de wind. Ik wens je een bevlogen en plezierige vlucht.

 

 1. Er zijn al zoveel programma’s voor ondernemers. Waarin verschilt De Ondernemers Vlieger met andere programma’s en modellen?

De Ondernemers Vlieger geeft je het fundament om te ondernemen omdat het de essentie en samenhang weergeeft in een visuele vorm, een plattegrond, die nog niet bestaat. Alle andere programma’s, cursussen, opleidingen etc laten slechts fracties zien van het geheel waardoor je geen overzicht hebt op het ondernemen. De Ondernemers Vllieger brengt ondernemen letterlijk in kaart en laat je de Weg van Wens naar Winst zien.