STARTERS

Als er een groep is met veel vragen dan zijn het startende ondernemers. In tegenstelling tot mensen in loondienst is ondersnemerschap geen netjes afgebakend gebied met een functie- en competentieprofiel. Ondernemers zijn duizendpoten die 1001 dingen moeten weten en doen.

 

Een greep uit de vragen van ondernemers:

> Hoe bereid ik me voor op het ondernemerschap?
> Hoe vind ik klanten en hoe vinden klanten mij?
> Wat zijn de succes- en faalfactoren van bedrijven?
> Hoe ga ik om met weerstanden en hoe onderhandel ik?
> Hoe zet ik mijn organisatie op?
> Wat betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor mij?

Als huidig ondernemer / bedrijfsadviseur en voormalig bankier heb ik vele honderden ondernemers gesproken en hun bedrijven – van ZZP, MKB tot grootbedrijven – geanalyseerd en geadviseerd. Zowel in hele goede (veel winst, groei, tevreden personeel) als in hele slechte (arbeidsongeschiktheid, overlijden, faillissement, fraude) tijden. In de achtbaan van het ondernemerschap is het belangrijk om het overzicht te houden en de prioriteiten te blijven stellen.

Ik bied je: De Ondernemers Vlieger voor de (door)startende ondernemer:
Dit programma bestaat uit 10 intensieve avonden waarin je alle facetten van het ondernemen leert. Je gaat aan de slag met jouw bedrijf. Je krijgt een uitgebreide werkmap, veel feedback en tips van mij en je wisselt ervaringen met mede-cursisten. Ik beloof je dat je van deze investering de rest van je leven plezier hebt. En het mooie is; het kost je maar €995,=.